Sem preobilna, prestara, neprimerna ?

07/16/2019 in Elegantno fotografiranjePortretno fotografiranjeStilska preobrazba

Drage dame,
pogosto me sprašujete ali fotografiram tudi ženske, z močnejšimi postavami in moj odgovor je seveda DA !

Moje trdno prepričanje je, da ima čisto vsaka ženska ali moški lahko čudovite portretne fotografije ne glede na konfekcijsko številko ali starost. Vaši dvomi in prepričanja, da ste preobilni, prestari ali kakorkoli drugače neprimerni, so le vaša prepričanja, ki se jih lahko hitro znebite, ko vam praktično pokažem vašo najboljšo različico vas v živo in na fotografiji. To se zgodi vsem, ki pridejo k meni na fotografiranje  in jim pokažem prvih nekaj fotografij. Običajno so osupli in vedno jih opozorim in poudarim, da  so to  fotografije, ki niso še čisto nič obdelane in “fotošopirane” , kajti mnogi na družabnih omrežjih, ko fotografije objavim menijo, da je s pomočjo Photoshopa vse možno . Sama sem pristaš zelo naravne obdelave fotografij, saj sem mnenja, da mora oseba, ki se je fotografirala vedeti, da je na fotografijah res ona sama in ne neka umetna računalniška različica….

Kaj to pomeni ? Da vas s svojim znanjem pripravim v najboljšo različico vas samih; vsaka oseba lahko izgleda izvrstno, urejena in stilsko dovršena.

Če ustvarjanje vaše vizualne podobne ni vaša močna stran, razumem da v to dvomite. Saj se nabrž težko odločate kaj bi oblekli, z oblačili poskušate prikriti tisto kar vam ni všeč, pa imate občutek, da vam zadeva ne gre ravno dobro od rok ali pa preprosto nimate časa da bi se temu posvetili, ker se vam zdi kot “mission impossible” .  Veste da oblačila lahko naredijo določen vtis, ki je lahko tudi pomemben, posebno v poslovnem svetu, veste, da pravilno izbrana oblačila in pravilno izbrani osebni stil lahko  pomladi ali preoblikuje postavo in nenazadnje izboljša počutje,  vendar to ni vaša močna stran ali nimate znanja, časa ali volje za to. Mnogokrat slišim ženske, ko mi potožijo, da sicer bi si želele drugačnega stila in bi se z veseljem naličile, pa žal ne znajo.

Ob vsakem Portretnem fotografiranju  lahko to skrb popolnoma prepustite meni.  Z  vizualno podobo ljudi se ukvarjam že celih 30 let in verjamite mi, da iz svojih izkušenj lahko povem, da čisto vsak človek lahko izgleda izvrstno v naravi in tudi na fotografijah.

Za fotografiranje veljajo čisto posebna pravila oblačenja in preden se boste odločili kateri styling je pravi za vas, vam bom natanko razložila za kaj gre….

Po novem pa vam v svojem studiu nudim tudi stilsko svetovanje brez fotogafiranja, ki lahko poteka pri meni v mojem ateljeju, pri vas ob vaši omari oblačil ali v shoping centru, ko se z vami podam v nakupovanje in vam ob probah različnih oblačil pojasnim kako lahko vaša zunanja podoba zablesti v slogu, ki ustreza vašim potrebam…

Tule pripenjam nekaj primerov fotografij žensk, različnih starosti in različnih postav, meni se zdijo prav vse čudovite  …!

Če bi želeli preiskusiti na lastni koži to transformacijo, ste vabljeni ….

Informacije in rezervacije terminov prosim na mail glamslam@siol.net ali tel 041 912 825

 

Informacije in rezervacije terminov prosim na mail glamslam@siol.net ali tel 041 912 825

Galerija fotografij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *