KARIERA.

Moja kariera se  je dolga leta  večinoma vrtela okoli mode, lepote, ličenja in stiliranja ter pisanja člankov o lepotnih in modnih trendih. Skozi svoje delo sem se začela ukvarjati s fotografijo, ki me je pritegnila do takšne mere, da zadnjih 10 let počnem le še to. Moje izkušnje in znanje ličenja in stiliranja so pri mojem fotografskem delu velika prednost, ki mi omogoča, da se vsakega fotoshootinga lotim celostno, tako vsako osebo pred fotografiranjem pripravim na fotografiranje  s primernim  stylingom , ličenjem ter pričesko.  Iskreno verjamem, da ima vsaka oseba lahko čudovite portretne fotografije, četudi se nima ravno za fotogenični tip.

Moj stil fotografiranja se seveda prilagaja vašim potrebam v osnovi pa  je  naraven slog, včasih  z »vintage« pridihom. In, čeprav sem hvaležna za vso tehniko, kot so luči, stojala itd., ki jo imam na voljo v svojem studiu, najrajši uporabljam naravno svetlobo in se podam na teren v naravi ali lokaciji, ki se mi zdi primerna za fotografiranje.

Vabim vas na posebno FOTOGRAFSKO DOŽIVETJE, ki bo spremenilo način kako gledate nase… Brez skrbi, ni vaša naloga, da ste fotogenični, temveč moja, da vas na fotografiranje ustrezno pripravim in vas potem usmerjam, vodim in vam naredim takšne fotografije, katere boste s ponosom pokazali.

To je obljuba !

PODROČJE DELA.

01.

PORTRETI

Portretno fotografiranje vseh vrst in za vse potrebe

02.

AKTI / POLAKTI / BOUDOIR

Fotografiranje estetskih akt in polakt fotografij, moderni izraz Boudoir fotografiranje

03.

POSLOVNA fotografiranja

studijska ali na terenu v vaših prostorih, za posameznike ali večje skupine in podjetja

04.

DRUŽINSKA fotografiranja

Otroci, družine, mame & hčere studijsko ali na terenu

MOJE INSPIRACIJE.

Ljubezen & Lepota POVSOD….

--Tania Mendillo

Love & beauty EVERYWHERE….

--Tania Mendillo