Info

POTEK FOTOGRAFIRANJA

Vsa portretna fotografiranja vključujejo profesionalni MAKE UP, stiliranje ter oblikovanje pričeske.

01.

Korak 1

Z vsakim portretirancem se vedno najprej pomenim o tem kako želi biti fotografiran-a in čemu so namenjene fotografije. Slog fotografiranja je seveda prilagojen temu ali fotografije potrebujete za poslovni namen, ali gre za družinsko fotografiranje oziroma če so fotografije vaš osebni portret in so morda namenjene kot darilo nekomu. Vedno bom seveda upoštevala vaše želje in potrebe, z veseljem pa vam bom tudi svetovala če boste v dilemi.

02.

Korak 2

Pri vsakem mojem fotografiranju najprej poskrbim za potrebne priprave portretirancev, to je namreč zelo pomemben del celotnega fotoshootinga. Pomeni pa to, da se uredi pričeska, vsaka oseba je deležna profesionalnega ličenja, ki je namenjeno fotografiranju, skupaj pa tudi določimo styling. Vsakega portretiranca oziroma portretiranko prosim, da s seboj prinese nekaj enobarvnih oblačil, te potem kombiniramo z mojimi iz mojega fundusa ( ženskih oblačil) in izberemo optimalni styling. Za moške oblačil v mojem fundusu žal ni. Točna navodila vedno pošljem potem, ko se dogovorimo za datum.

03.

Korak 3

Fotografiranje skupaj s pripravami običajno traja pribl. 2 do 3 ure, skrbno izbrane in v naravnem slogu obdelane fotogarafije prejmete v digitalni obliki glede na izbrani paket običajno v roku 10 dni, po predhodnem dogovoru pa tudi prej. Pri meni pa lahko naročite tudi izdelavo fotoknjige ali printe fotografij v vseh velikostih in formatih tudi večjih, izdelane in pripravljene za obešanje na steno.

PAKETI FOTOGRAFIRANJ

Za vse vrste fotografiranja imate na voljo 3 pakete. Če ti paketi ne pokrijejo vaših želja in potreb, me kontaktirajte na glamslam@siol.net in pripravim vam prilagojeno ponudbo.

Osnovni

– Profesionalni MAKE UP & styling
– 1 styling
– 5 obdelanih fotografij
– Visoko resolucijske fotografije na CD

Plus

– Profesionalni MAKE UP & styling
– 2 stylnga
– 8 obdelanih fotografij
– Visoko resolucijske fotografije na CD

Maxi plus

– Profesionalni MAKE UP & styling
– 4 stylingi
– 12 obdelanih fotografij
– Visoko resolucijske fotografije na CD

VRSTE FOTOGRAFIRANJ in cene paketov

Glamour portretno fotografiranje

Primerno prav za vsako žensko. Ne le za mladenke, ki imajo postave in obraze manekenk. Temveč za vsako žensko, ki si želi, tudi, če je to le enkrat v življenju, počutiti se ženstveno , lepo in zapeljivo.

Poslovni portret

Poslovne fotografije, ki izražajo vašo osebnost, vaš karakter ali podjetje, ki ga predstavljate.

Boudoir / Akt

Boudoir fotografiranje za ženske, ki si želijo estetskih senzualnih ali erotičnih fotografij....

Make up in styling

K meni se lahko naročite tudi na MAKE UP za posebne priložnosti ali Makeup in styling ( urejanje pričeske ) za posebne priložnosti, brez fotografiranje torej, pokličite na 041 912 825 ZA TERMIN