Elegantno PORTRETNO fotografiranje – Novo!

03/03/2019 in Elegantno fotografiranjeGlamour portretno fotografiranjePortretno fotografiranje


Drage dame,

takole izpadejo fotografije, kadar se odločite za Glamour portretno oziroma po novem takšne vrste fotografiranje imenujem  Elegantno portretno fotografiranje. Koliko glamourja ali elegance bo v samem stylingu dolačate na fotografiranju sami.  Mnogo vas je, ki imate z besedo Glamour težave, naj pojasnim; običajno se se srečujem s tem, da se ženske bojijo , da ne premorejo dovolj glamurja in ženstvenosti, da bi na fotografijah izpadle kot to vidijo nam moji spletni strani. Mnogokrat prejejmam vprašnja kot so: ” Ali fotografirate tudi ženske, z odvečnimi kilogrami? ” in trditve kot so  ” Jaz sem brezupen primer in nikoli si nisem všeč na fotografijah.”

Zagotavljam vam, da so vse bojazni odveč, kilogrami ali vaša leta ne določajo kakšna bo portretna fotografija, vsaj v mojem ateljeju ne…..:)  in vedno znova uživam, ko vas opazujem, kako se kljub temu, da me ob prihodu opozarjate, da se nerade fotografirate in da nimate niti ene dobre fotografije, ki bi vas prikazala v dobri luči, potem prelevite v zelo fotogenične dame iz naslovnic .

Seveda je to  z mojo pomočjo, primernim stylingom ki ga naredim, pa vendar, na fotografijah ste ve, drage dame, jaz vas samo pripravim in potem usmerjam… ?

 

Za informacije in rezervacije termina me lahko kontaktirate na glamslam@siol.net  

ali me pokličete na 041 912 825

Oznake: , , , , , ,