Poslovni portret ali profilna fotografija

03/30/2018 in Portretno fotografiranjePoslovno portretiranje


Veste, kako vas vidijo potencialne stranke ?

Naredite vtis.

Bodite vidni.

Izstopajte iz množice.

Očarajte svoje stranke.

Odražajte svojo profesionalnost.

Prvi stik s stranko je najpomembnejši. In tega se kot profesionalec zagotovo zavedate. Danes se z ljudmi, naročniki in poslovnimi partnerji najprej srečamo na spletu. Še preden uspete s potencialno stranko izmenjati eno samo besedo, nalogo prvega stika že opravi vaša spletna stran. Kakšen vtis boste torej naredili?

 

S fotografijo in stylingom se ukvarjam že vrsto let, doma in v tujini
in sem specializirana za fotografiranje ljudi. Od portretov poslovnežev in umetnikov, do kreativnih portretov in fotografij, katerih namen je predstavitev oseb ali podjetja do družinskih portretov glamour portretov in reklamnih kampanj, editorialov za revije, …itd.  

Več mojih fotografij in referenc si lahko ogledate tudi na moji drugi spletni strani https://www.poslovna-fotografiranja.tania-mendillo.com/

 

Za vas imam različne možnosti sodelovanja in obljubim vam, da bom  iz vas izvabila tisto, kar je v vas najlepše in najboljše, ne glede na to, ali imate dvome o svoji fotogeničničnosti. Moja naloga je, da vas informiram in pripravim za fotografiranje, poskrbim za stiliranje in make up, na dan fotografiranja pa usmerjam in vodim ter tako ustvarim sodobne portrete, ki bodo vas in vaše podjetje predstavili na primeren način.

 

Po fotografiranju vse fotografije naknadno obdelam s posebnimi postopki, da jih kar najbolje prilagodimo vašim željam in potrebam. Ta proces je sicer zahteven in običajno vzame več časa kot samo fotografiranje, vendar je za končen rezultat zelo pomemben. Vaše slike namreč tako kar najbolje prilagodimo ciljnemu občinstvu. Fotografije lahko posnamemo v mojem studiu, v vaši pisarni ali kakšnem drugem prej dogovorjenem kraju.

 

Ste vi zadovoljni z vašimi poslovnimi fotografijami? Izražajo vašo osebnost? Vaš karakter ( ali podjetje, ki ga predstavljate ) ?

Kontaktirajte me in predstavite mi svoje želje, svetovala vam bom in za vas pipravila ugodno ponudbo. Lahko pa izbirate med že obstoječimi paketi, ki so cenovno in po številu fotografij prilagojeni za različne potrebe.  http://www.fotografiranje-spomini.com/#kontakt ali tel. 041 912 825

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.