BOUDOIR / GLAMOUR portretno fotografiranje Bože

02/28/2018 in Glamour portretno fotografiranjePortretno fotografiranje


Vtisi z nedavnega fotografiranja Bože, ki si je že dalj časa želela takšne lepotne dogodivščine….

 

“Za BOUDOIR fotkanje sem se odločila, ker me od nekdaj privlačijo estetske fotografije ženskega telesa in ker sem v preteklih letih naredila veliko spremembo na sebi sem to želela nagraditi s fotkanjem.

 

Tanio Mendillo in njeno delo spremljam že dlje časa in všeč mi je, kako to počne, kako ujame moment in kako poskrbi, da se ženska počuti lepo.

Ko sem se odločila za fotkanje sem bila vzhičena in navdušena a bolj ko se je bližal dan D sem postajala nesigurna in nisem vedela ali je to zame, saj sem bolj športni tip ženske. Vendar med samim ličenjem in preizkušanjem oblačil je ta nesigurnost izvenela in vedela sem, da je to tisto kar si želim. S Tanio je fantastično delati, ker celo fotkanje usmerja in daješ nasvete in kar se je človeku na začetku zdelo težko ti potem postane rutinsko. Po fotkanju sem bila happy , ker sem vedela da bo rezultat fantastičen.

Čakal me je teden potrpljenja, da bom končno videla kaj sva ustvarili in splačalo se je. Fotografije so bile lepše kot sem to sama pričakovala. Bile so estetske, čudovite in kljub nekem erotičnem naboju še vedno zelo ženstvene in okusne.

 

Fotografije so zame lep spomin in darilo zame in mojega moža in za vedno bodo ostale kot spomin na to kar sem in na to kar sem naredila s svojim telesom. Moj mož je bil nad fotografijami navdušen, seveda, saj je bil on tisti, ki mi je to darilo tudi poklonil. Ni pa pričakoval, da bodo tako zelo zelo lepe”.

Boža Ankerst, 37