Portretno fotografiranje – Ena oseba, več izgledov…

04/30/2018 in Glamour portretno fotografiranjePortretno fotografiranje


Sami ali z mojo pomočjo lahko izbirate svojo podobo za Portretno fotografiranje

 

Ko dame pridete na fotografiranje k meni v moj foto atelje, si najprej ogledamo oblačila, ki jih prinesete s seboj in tista,  ki so v moji zalogi. Nato skupaj oblikujemo in izberemo  2 do 4 izglede- stylinge, kot jaz temu rečem, ki bodo stilsko dovršeni in optimalni za vaše Elegantno portretno ali Boudoir fotografiranje. Seveda vedno glede na vašo postavo, vašo osebnost in nenazadnje vaše želje.

Portretno fotografiranje je doživetje, ki v ženskah mnogokrat prebudi velike premike…

Pri meni v ateljeju na fotografiranju si lahko privoščite popolnoma novo podobo sebe. Neke vrste vizualno preobrazbo bi lahko rekli temu. Vendar le, če je to vaša želja, lahko pa samo izdelam oziroma pripravim najboljšo različico vas samih.

 

Tudi pričesko in make up mnogokrat spreminjam med fotografiranjem. Tako namreč dosežem različne “look-e” oziroma izglede.  Moja želja za vsako portretno fotografiranje je, da vas na fotografiji prikažem v vaši optimalni verziji oz. v več različnih lepih, ženstvenih, elegantnih ali igirivih verzijah …

Tule na tem linku si lahko ogledate kratki predstavitveni filmček o tem kako poteka Glamour portretno fotografiranje  pri meni v mojem ateljeju: https://www.youtube.com/watch?v=jQbWSGC6S8I

 

Ste vedeli, da Portretno fotografiranje lahko tudi podarite ?

Po naročilu pri meni na mail: glamslam@siol.net , dobite lično oblikovane Darilne bone za Portretno, poslovno ali družinsko fotografiranje. Lahko se odločite za enega od paketov, ki jih imam v ponudbi ali pa sami določite poljubni znesek darilnega bona.

 

Informacije in rezervacije terminov na tel 041 912 825 in glamslam@siol.net

nekaj primerov stiliranja za fotografiranje in različnih izgledov iste osebe, več fotografij pa si lahko ogledate v galeriji portretov na spletni strani www.fotografiranje-spomini.com: