Ženske

Portretno fotografiranje

Drage dame, resnično verjamem, da ima čisto vsaka ženska lahko lepe portretne fotografije, ki jo predstavljajo v vsej njeni edinstvenosti, ne glede na njena leta ali konfekcijsko številko.

Vse moje portretiranke potem, ko jih pripravim s primernim stylingom usmerjam in vodim pri poziranju oz. moja postavitev portretirank v prostor je v osnovi takšna, da  jih prikaže v  najlepši luči. Iz žensk rada potegnem njihovo ženstvenost in senzualnost, za poslovne portrete pa kredibilnost, samozavest in dostopnost.

Moj cilj je, da vam naredim fotografije v slogu ki vam je všeč….

Najraši delam z naravno svetlobo, če je to le možno,  zato so v večini moji termini za fotografiranjev dopoldanskem času. Če pa to ni mogoče, si pomagam z umetno studijsko svetlobo.  Fotografiram v svojem ateljeju, ki je veliko meščansko stanovanje in že ko boste vstopili vanj, vas bo navdušil občutek lepega in estetskega okolja, v katerem delam in tudi živim.   Med vsemi narejenimi fotografijami potem skrbno izberem najboljše ter jih obdelam v naravnem slogu, kar pomeni da nerada pretiravam z obdelavo, razen če mi je to izrecno naročeno.